Domb Beach Strand

NYITVA TARTÁS | ÁRAK | ELÉRHETŐSÉGEK | VÉLEMÉNYEK

Kecskeméti fürdő árak, Kecskeméti fürdő belépő árak, kecskeméti fürdő nyitva tartás, kecskeméti fürdő, Kecskemét fürdő, Kecskemét fürdő árak, Kecskemét strand, domb beach kecskemét

Idén ismét megnyitja kapuit a kecskeméti Domb Beach Strand! Kecskeméten a Záportározói tó-nál kiépített homokos, vízicsúszdás “tengerpart” várja a fürdőzőket. A tavon Wakeboard (vízisí) pálya is van. Remek szórakozási lehetőséget biztosít mindenki számára, megfizethető áron.

Nyitva tartás

Minden nap: 9:00 – 20:00

Árak

SZÉP kártya: Nem fogadnak el SZÉP kártyát.

Egész napos1 200 Ft
Kedvezményes (Hétfő - Péntek 16:00 után)700 Ft
6 éves kor alatt ingyenes

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 7.
Telefonszám: +36 70 408 36 88, +36 70 408 37 24
Honlap: www.facebook.com/dombbeach
E-mail: info@rideco.hu


Nagyobb térképre váltás

8 Hozzászólás

 1. Tamás szerint:

  Nem rég itt jártunk. Nem túl kellemes élményekkel tértünk haza. Mindenféle rendzavarás,összetűzés,rongálás bármilyen megelőző okot adó magatartás tanúsítása nélkül,kifelé haladtunk. A bátyám kb. 30 méterrel előttem. Mikor elhaladt a kidobók mellett,az egyik ember utána nyúlt visszahúzta,majd egy lökés után ketten ütni kezdték.Eközben már én is elkezdtem rohanni,mire odaértem hárman lettek és mindkettőnket ütöttek. Természetesen a többi kollega is jött.
  Nem ezeknek a gyökereknek hála,megúsztuk horzsolással,véraláfutással és zúzódással. Feljelentést nem tettünk mivel én külföldön dolgozom és se időm se kedvem,hazajárkálni bírósági ügy miatt,ráadásul a saját költségemen.
  A rendőrséget felhívtuk viszont,még előtte mielőtt ez a döntés született,ez hozzájárult ahhoz,hogy hagyjuk az egészet. Az ő közlendőjük ez volt: “hát mi nem megyünk ki a helyszínre,vetessenek a kórházba látleletet és tegyenek feljelentést. Felhívtuk a domb beachet is /szándékosan kisbetűvel/ ahonnan arra amit elmondtunk ez a válasz jött: ” mi nem tudjuk,hát a fiúk már hazamentek!” Az a nagy l*****t…. Korábban az egyik legjobb barátommal történt,amiért szintén majdnem nekiestek a kidobók,ugyebár a kellő intelligenciával tett megjegyzés után: “milyen hajad van má te kis köcsög?” Gratulálni tudok nektek F***Kalapok! Ne adja Isten,hogy egyszer valakinek komoly baja legyen,vagy éppen úgy essen,hogy épp szétnyílik a feje,mert akkor is ez lesz a válasz:”hát a fiúk mán nincsenek itt”…. vagy netán egyáltalán ott sem voltak ugye? Szerencsétlen vadparaszt gyökerek!

  Szóval nem nagyon ajánlom senkinek…..

 2. Àgi szerint:

  Hétköznap délután szoktunk kijárni, családias, nyugis strand.
  Szeretjük mert úszni is lehet, nem csak a sekélyesben pancsolni.

 3. Sanya szerint:

  Strandbérlet kialakításában nem gondolkodnak…..? 2018 🙂

 4. Kovacs b szerint:

  Naturista szakasz lehetőség van?

 5. Bogi szerint:

  Nemsokára megyünk oda és án már nagyon várom!Láttam rola képeket és azon rengetek csuzda vot!Nagyon várommár a homokos partot meg a nagy uszáokat!NEMSOKÁRA JÖVÖK
  A hullámendencét is várom majd irok megint ha voltunk ott!

 6. Emese szerint:

  Szép és nyugis strand lenne, de nagyon elrontotta az élményt a mellékhelyiség visszataszító állapota, ami már délelőtt fennállt és egész nap nem csináltak vele semmit. A földön állt a saras víz, magukról a wc-kről inkább szót se ejtenék. Ilyen belépőár mellett nem lehetne erre jobban odafigyelni?! Kiábrándító…

 7. Gárdos Péter szerint:

  Áremelés után semmi válozás. Tele szeméttel, minimális felújíás, gondolom ismét csak pénzlenyúlás volt.
  Primitív bunker személyzet. A büfé kínálat nevetségesen alacsony egy megyei jogú város strandbüféhez képest. Az árai viszont budapestiek.

  Felejtős a hely nagyon. Kecskemét hatalmas csalódás. Ócska utak.

 8. Kovács Krisztina szerint:

  Kecskeméti vagyok de inkább ki sem megyek. Kritikán aluli az egész.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük