Médiaajánlat

www.bacsfurdo.hu honlapon lehetőség van kedvezményes kiemelésre a fürdők számára, illetve egyéb cégek hirdetéseinek megjelenítésre.

Néhány tudnivaló a honlapról:

Az oldal azzal a céllal jött létre, hogy egy helyre összegyűjtse a kecskemeti és Bács-Kiskun megyei fürdőkkel kapcsolatos információkat. Az oldal a legtöbb nagy forgalmú a kecskeméti és Bács-Kiskun megyei fürdőkkel kapcsolatos kulcsszavakra (Kecskemét fürdő, Kecskemét strand, kecskeméti fürdő, kecskeméti strand, Bács-Kiskun megyei strand, Bács-Kiskun megyei fürdő, stb.) az első helyen vagy közvetlenül annak közelében található, így aki ezekre a kifejezésekre keres az a www.bacsfurdo.hu honlappal fog találkozni.

Kedvezményes kiemelési lehetőség ára:

  • Banner kiemelés (az oldal tetején, 1920x700px-es méretben): bruttó 7000 Ft/hó (maximum 3 hirdetést jelentetünk meg egyszerre)
  • Oldalsáv kiemelés (az oldal jobb oldalán, 250x275px-es méretben): bruttó 4000 Ft/hó
  • PR cikk megjelentetése (1200 – 1600 karakter + 1-2 kép): bruttó 2500 Ft/cikk (az ár a cikk megírását nem tartalmazza)

A hirdetések megjelennek a társoldalainkon is.

Igény esetén természetesen lehetőséget biztosítunk a megjelenített banner hirdetések folyamatos cseréjére is, hogy így hatékonyabban lehessen reklámozni az időszakos, hétvégi programokat is.

A PR cikkek 3 alkalommal megosztásra kerülnek a Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/kecskemetfurdo) is.

A hirdetők számára igény esetén természetesen látogatottsági statisztikát is tudunk biztosítani.

Amennyiben érdekeli az ajánlat vagy további adatokra lenne szüksége a honlap vagy a facebook oldal látogatóiról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.