Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

NYITVA TARTÁS | ÁRAK | ELÉRHETŐSÉGEK | VÉLEMÉNYEK

Kecskeméti fürdő árak, Kecskeméti fürdő belépő árak, kecskeméti fürdő nyitva tartás, kecskeméti fürdő, Kecskemét fürdő, Kecskemét fürdő árak, Kecskemét strand, csúszdapark, kecskeméti csúszdapark

A fürdőben hat medence – gyermekmedence, élménymedence, aktív strandmedence, 50 m-es úszómedence és három termál medence – várja a fürdőzni vágyó vendégeket. A legkisebbek számára kiváló szórakozási lehetőséget biztosít a gyermekmedence, amely két csúszdával rendelkezik, vize szűrt, forgatott, temperált, mélysége 0-70 cm.

A korszerűen kiépített játszópark hintákkal, mászókával, homokozóval várja a kicsiket.

Csúszdapark: A száguldás szerelmeseinek óriási élményt biztosít a 6 pályás csúszda. Ikercsúszda, kamikaze, hidrocső, őrült folyó, feketelyuk, 12 méteres indítómagasságú csúszdapark.

Nyitva tartás

Várható nyitás: a szezon kezdetével!

Árak

SZÉP kártya elfogadás: OTP, MKB és K&H

FelnőttNapijegyKecskemét kártya
1.+2.+3. zóna komplett belépőjegy (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, szauna)3 600 Ft2 900 Ft
1.+2. zóna+strand szezonális belépőjegy (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, strand)3 600 Ft2 900 Ft
1.+2. zóna kombinált belépőjegy (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő)2 300 Ft1 900 Ft
3 órás úszó+termál belépőjegy munkanapokon (versenyuszoda, termálfürdő)1 600 Ft1 300 Ft
1. zóna belépőjegy (versenyuszoda, élményfürdő)1 800 Ft1 400 Ft
2 órás uszoda belépőjegy munkanapokon (versenyuszoda)1 100 Ft900 Ft
2. zóna belépőjegy (termálfürdő, élményfürdő)1 600 Ft1 300 Ft
3. zóna belépőjegy (szauna)1 600 Ft1 300 Ft
Nyugdíjas vagy diák (14 évnél idősebb, nappali tagozatos)NapijegyKecskemét kártya
1.+2.+3. zóna komplett belépőjegy (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, szauna)3 000 Ft2 400 Ft
1.+2. zóna+strand szezonális belépőjegy (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő, strand)3 000 Ft2 400 Ft
1.+2. zóna kombinált belépőjegy (versenyuszoda, termálfürdő, élményfürdő)1 900 Ft1 500 Ft
3 órás úszó+termál belépőjegy munkanapokon (versenyuszoda, termálfürdő)1 300 Ft1 100 Ft
1. zóna belépőjegy (versenyuszoda, élményfürdő)1 500 Ft1 200 Ft
2 órás uszoda belépőjegy munkanapokon (versenyuszoda)900 Ft750 Ft
2. zóna belépőjegy (termálfürdő, élményfürdő)1 400 Ft1 100 Ft
3. zóna belépőjegy (szauna)1 600 Ft1 300 Ft
Gyermek 14 éves korig csak szülői kísérettelNapijegyKecskemét kártya
1. zóna gyermek belépőjegy (versenyuszoda, élményfürdő)1 100 Ft800 Ft
Kisgyerek (3 éves korig)IngyenesIngyenes
CsaládiNapijegyKecskemét kártya
Családi belépőjegy (élményfürdő, termálfürdő és versenyuszoda, 2 felnőtt, 1 diák vagy gyermek)5 500 Ft4 500 Ft
Családi jegyhez további nappali tagozatos diák vagy gyermek belépőjegy600 Ft480 Ft

Elérhetőségek:

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 2.
Telefonszám: +36 76 417 407, +36 76 500 320
Honlap: www.csuszdapark.hu
E-mail: info@csuszdapark.hu


Nagyobb térképre váltás

12 Hozzászólás

 1. Fehér Anikó szerint:

  Megoldották már azt a problémát, miszerint KÖTELEZŐ a tusolás a medencébe igyekvés ELŐTT? Jönnek a diákmunkások, van rá ember!

 2. Kis Klára szerint:

  Tisztelt Üzemeltető!
  Sajnálattal vettük tudomásul, hogy a strandfürdőbe igen csak megkérik a belépőjegy árát, ezzel szemben a fürdő területén még csak bérelni se lehet egy napozó ágyat sem, nemhogy ingyen lennének kitéve. Ez már szinte minden fürdőben alap. A csúzdák nincsenek lefestve, nagyon ocsmányul tátonganak. A termál rész nagyon lepusztult állapotban van, pedig az idősek részéről lenne rá igény. A hátsó wc minősíthetetlen. Tehát nem csoda ha elmennek az emberek a környező nagyvárosokba. Ez a megyeszékhely szégyene. A vezetésnek kicsit el kellene gondolkozni hogy ennyi pénzért már színvonalas szolgáltatást adjon. Ha valaki meg nem ért hozzá, álljon fel és távozzon, adja át a helyét olyannak aki szívén viseli ennek a fürdőnek a sorsát.

 3. Csaba szerint:

  Imádom ezt a strandot!Budapestről járunk ide,mert nyugodt,gyerekbarát,kicsit retro,olcsó,tiszta,és az egész család megtalálja számítását.Picit lehetne több étterem,de szeretjük.Köszönjük az üzemeltetőnek!

 4. Csaba szerint:

  Ja,ma is megyünk 🙂

 5. Barakkó Sándorné szerint:

  Mi a lányommal egész nyáron szinte k kint vagyunk! Nagyon rossz hogy egy helyen lehet enni, az is horror áron. Régen annyi jo kajálda volt. Oldják már meg. Egy helyen van lángos az is kezdi sütni délutén 2 kor.
  Az ember nem szivesen visz ki kaját mondjuk 38-40 fokba!!!

 6. Lewi Matheus szerint:

  Mikor nyit idén a straaaaaand?????????

 7. Gulyás Józsefné szerint:

  A 3db termál medencéből miért csak egy üzemel? Atöbbi medence is lehetne egy kicsit melegebb. A gyermek pancsolóban meg egyenesen meg lehet fagyni. Az ember máshova kényszerül elmenni. Nagyon örülnénk ha már lenne egy szebb és jobb fürdönk.

 8. Reidinger Mária szerint:

  Miért nincsennek fent fotók a fürdőről?

 9. Anya szerint:

  A büfében kértem egy Latte-t. A hölgy a már előzöleg 2-3 -szor felmelegített tejet a fém edénykében , nekem is felmelegítette .Egy használt műanyag kávés pohárba lefőzte a kávét , és kész a Latte. Sajnos , megittam ! 🙁 Aznap este , komoly gyomor fájdalmam , hányingerem volt . Ahol én dolgozom , minden Latte vagy Capuccino tej adagja ki van mérve , elkerülve a szabálytalan és tilos újra melegítéseket, és utána a mérő edény mindig kimosva !!!! Melesleg a helységben 36′-ot mutatott a hőmérő! Őket nem ellenőrzi SENKI ?!!!
  Ami még bosszantó és érthetetlen volt számunkra , hogy bárki bármelyik medencében labdázhatot , nagy strand labdával vagy gumi labdával is , ha eltalált egy idegent egy ” bocsival ” le is volt tudva.
  A fiatalok a barlang mögötti zugban – szexelnek a vízben .
  Ezek szerint itt nincs házi rend , csak fizessen a vendég , aztán oldja meg ő bent a problámáját a viselkedni nem tudó ” parasztokkal “!

 10. Huli Timea szerint:

  Űdv!

  Azt szeretném megkérdezni, hogy az autóbusz pályaudvarról hogy lehet eljutni a fürdőbe?
  Köszönöm

 11. Berki Zoltán szerint:

  Kérdéseim: Miért gondolja úgy a strand vezetősége ( avagy bárki, akit felelősség illet ez ügyben), hogy a strand területén szükségszerű a hangszórókból bármilyen rádióadás harsánykodása? Mintha nem tudnák elképzelni azt a helyzetet, hogy a strandoló meglenne e nélkül is, netán kimondottan ricsajkodás nélkül óhajtana némi időt eltölteni, úgymond pihenni?
  Mitől a világ legtermészetesebb dolga az, hogy hogy 15.00 és 17.00 között a nagymedencét a vízilabdázók veszik birtokukba, anélkül, hogy erről bármely fizető fürdővendéget akár a belépéskor ( előtte, mondjuk) tájékoztatnának , akár az élményfürdő honlapján ezt megjelentetnék, vagy netán ezt a rádióadás időleges szüneteltetésével közkinccsé tennék, előtte akár fél órával, negyed órával, valamennyivel?
  Egyáltalán: miért fáj a korrekt tájékoztatás…?
  Miközben fél nyolckor beugrok a nagymedencébe, a harmadik tempó után a bejárati oldal partjáról már határozottan süvít felém az úszómester ( gondolom) imperativusa: hagyjam el a medencét! Nem felhívja a figyelmem a közelgő(?) zárásra, hanem határozottan utasít ( ki a medencéből)! Mindezt fél nyolckor, amikor szemlátomást is már alig lézengenek az amúgy is gyenge napot záró fürdő területén, ahol egyébként 20.00-kor zárnak! Amikor az ötven méteres távot leúszom a gyerekeimmel és bennem támadt nagy daccal ( még mindig csak 19.32 lehet maximum) úgy döntök, hogy belefér még az időbe egy visszaúszás, akkor féltávnál számonkérően bekiabál az előbbi “strandfelügyelő”, hogy nem ezt ígértem neki…..a medence mellett kollegiális moraj a bitang szószegés tettenértekor, én visszakiabálok nagy méltatlanságomban, a gyerekeim pedig villámgyorsan oldalvást elhagyják a medencét….Nem volt háromnegyed nyolc, amikor kiléptünk a strandról, de voltak még nálunk is fegyelmezetlenebb látogatók, akik vélhetően utánunk kullogtak ki. Biztos voltak vagy tízen a rohadékok….
  Könyörgöm: ezentúl se használjanak emberi szót! Felesleges! Minek? Csak izomból: lekezelően, gőgösen és számonkérőn! Csak keményen!
  Ideírom a nevem, telefonszámom. Ha valaki úgy érzi, nem azt írtam, ami történt….állok rendelkezésére: Berki Zoltán, 0670 328 4867

 12. Derika Sangeorgio szerint:

  Tegnap kikapcsolódás ürügyén elmentünk a fürdőbe. Bár ne tettük volna! Gyakorlatilag egy túlterhelt szardiniás dobozba váltottunk jegyet. Persze a pénztárnál senki nem figyelmeztetett erre a körülményre. A 35 főre tervezett belső termál medencében 87-en nyomorogtak, a külsőben 92 ember igyekezett nem kifújni a levegőt. A házirenddel ellentétben rengeteg gyerek nyüzsgött mindkét gyógyvizes medencében az ott lévő felnőttek nem kis bosszúságára. Persze a hangos szóváltás nem sokat váratott magára – szülők kontra gyerektelenek – ám úszómesternek nyoma sem volt, se kint, se bent. A belső medencénél ugyan ücsörgött egy kb 20 éves fiatal fiú, ám nem ért rá a telefonján játszott játékból feltekinteni és észrevenni a forrongó helyzetet. Udvariasan megkérdeztem, hogy van-e ötlete a konfliktus rendezésére, mire ő csodálkozó szemmel rám meredve megkérdezte, észre vettem-e, hogy a vitatkozók vannak többen. Igy aztán rövid úton elhagytuk a pályát, gondolván az élménymedencében jobb lesz. Nem volt jobb. A medencébe zsúfolódott embertömeg már-már gyomorforgatónak tetszett. Gondoltuk, majd egy kis kávézás kisimit. Az étteremben hosszasan kigyózó sorok, egyetlen szabad asztal sehol, indulatos vendégek, udvariatlan, fásult személyzet és hideg, hideg mindenhol. A padlófűtés az egész fürdő területén nem üzemelt, a jéghideg kövön állt a viz, nem csak a medencetérben, hanem az öltözőben is. A lábmosóban olyan hideg és koszos viz volt, hogy minden vendég átlépett felette. Egy idős asszony megcsúszott és térdre beleesett, családja segitségére volt szüksége a “partraszálláshoz”. Az eset nem kevés nyüzsgedelemmel járt, mégsem volt elég ahhoz, hogy legalább egy úszómesternek vagy egyéb alkalmazottnak feltűnjön. Fél óra gyötrődés után feladtuk a küzdelmet és eljöttünk, odahagyva a 2 jegy árát. Bár erősen buzgott bennem az elhatározás, hogy panaszt teszek a vezetőnél, ám az előcsarnokban döbbentem láttam, hogy a fürdő jelentős túlterheltsége ellenére továbbra is nagy számban engedték be a vendégeket( természetesen senkit sem tájékoztatva a benti állapotokról), igy nem álltam be a sorba, kivárni, mig szóhoz jutok. Gyakorlott fürdőzőként pontosan tudom, hogy minden létesitmény befogadóképessége – méreteinek megfelelően – szabályozva van. Jobb helyeken gyakran van kitéve a megtelt tábla, illetve a csillaggal jutalmazott helyeken az elktronikus rendszer jelzése szerint engedik be a vendégeket. Hogyan lehetséges, hogy Kecskeméten minden következmény nélkül lehet még a legalapvetőbb szabályokat is átlépni? Nem mellesleg egy veszélyes üzemet működtetnek igen hiányos feltételek mellett
  Azt hiszem nem árt egy kicsit szót váltani a felettes hatóságokkal, hátha segit abban, hogy a fürdő vezetésének eszébe jusson, hogy ez a fürdő is csak a vendégekből él, a belépődijért pedig illik szolgáltatni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük